România  hai@sameargatreaba.ro 0373 747 871 0760 350 840

Platforma online de servicii

„Să meargă treaba” este mai mult decât o lozincă, este o platformă utilă, care le oferă prestatorilor de servicii din România un loc unde să găsească clienți direct interesați de serviciile lor. Aici ei vor culeage recenzii pentru munca depusă, recenzii care aduc confirmarea lucrului cu adevărat bine făcut.

Înregistrează-te acum


Suntem pregătiți și vă oferim o alternativă la soluțiile existente în online, în domeniul serviciilor. Orice meserie ai avea sau orice serviciu ai presta, suntem convinși că ai dat peste un client care ți-a făcut „zile fripte” sau că ai întâmpinat probleme cu un meșter, meseriaș „neserios”.Ne propunem să clădim reputația oamenilor harnici și muncitori, cum ne place să îi numim pe prestatorii și beneficiarii înscriși aici. Dacă doreși să ni te alături, înscrie-te în platformă și împreună facem să meargă treaba bine!

Ești gata să lucrăm împreună?

Ce trebuie să faci în 3 pași simpli.

1. Te înregistrezi GRATUIT.

2. Confirmi adresa de email prin link-ul primit în email-ul de „Bun venit”.

3. Autentifică-te, confirmă numărul de telefon și competează cel puțin câmpurile obligatorii (cele cu *) din pagina de profil pentru a dobândi încrederea prestatorilor interesați.

Gata! Acum poți să publici Cererea de ofertă de preț sau direct Anunțul de lucrare dacă ai bugetul stabilit pentru lucrare

Înregistrează-te acum

1. Te înregistrezi GRATUIT.

2. Confirmi adresa de email prin link-ul primit în email-ul de „Bun venit”.

3. Autentifică-te, confirmă numărul de telefon și competează cel puțin câmpurile obligatorii (cele cu *) din pagina de profil pentru a dobândi încrederea viitorilor beneficiari.

Gata! Acum vei primi un email când sunt publicate Cereri de ofertă de preț sau Anunțuri de lucrare în domeniul și zona ta de activitate

Înregistrează-te acum