Noi îți venim în ajutor, pentru că știm ce înseamnă să meargă treaba.

Am creat această platformă pentru a oferi prestatorilor de servicii şi beneficiarilor o posibilitate de a colabora simplu, rapid şi sigur.


Înregistrează-te și:

Găsești meseriași pentru lucrarea ta - publici GRATUIT anunțul de lucrare oferind cât mai multe detalii pentru al ajuta pe prestator să ia o decizie corectă. Vei fi contactat prestatori interesați de lucrarea ta, verificați și evaluați de către alți beneficiari.

Ai criterii de departajare – poți analiza rezultatele obținute, portofoliul și documentele elocvente ale prestatorului pentru a te decide pe cine să alegi dacă ai mai multe oferte.

Nu mai pierzi timp - Primești un email la fiecare interes exprimat pentru anunțul tău. Contactează-l pe prestatorul interesat, întâlnițivă si stabiliți toate detaliile. Alege-l pe cel mai potrivit din confortul casei analizând informațiile puse la dispoziție pe platformă.

Ai contract – după ce ai atribuit lucrarea listează contractul, specifică detaliile stabilite și semnează-l alături de prestatorul ales. Acum stați fără griji.

Ajuți pe toată lumea – evaluează cât mai onest lucrarea executată (7 click-uri) și astfel vi în sprijinul prestatorului, dar și a viitorilor beneficiari. Dacă dorești poți scrie și câteva cuvinte pentru a veni în sprijinul evaluării făcute.

Treci rapid la treabă – fă-ți cont în două minute și știi exact unde să revii, de fiecare dată când ai o lucrare de făcut.

Înregistrează-te ca beneficiar

540 prestatori în 24 domenii aşteaptă
cererea ta de ofertă și anunțul tău de lucrare!

Echipamente pentru persoane cu handicap motor

Echipamente pentru persoane cu handicap motor

Lifturi pentru scări, Mobilier ajustabil, Rampe de acces, Scaune rulante, Scutere pentru persoane cu handicap

Soluții de stocare / relocare

Soluții de stocare / relocare

Impachetare, Spați de depozitate, Transport marfă

Ce trebuie să faci în 3 pași simpli:

  1. Te înregistreazi GRATUIT, confirmi numărul de telefon și completezi cât mai multe informații în pagina de profil pentru a dobândi încrederea prestatorilor interesați;
  2. Soliciți un preț pentru lucrarea ta, iar apoi publici anunțul de lucrare oferind cât mai multe detalii, inclusiv o poză, pentru ajuta prestatorul să ia o decizie corectă. Fă toate acestea din timp pentru a nu fi nevoit să te grăbești și să ai timp de decizie.
  3. Contactează-l imediat pe cel care și-a exprimat interesul, întâlniți-vă, stabiliți restul detaliilor și negociați. Atribuie lucrarea celui mai potrivit și semnați contractul. La final evaluează-l onest și responsabil (7 click-uri).

Ești gata să lucrăm împreună?

Înscrie-te, publică gratuit și hai să facem treaba să meargă!