România  hai@sameargatreaba.ro 0373 747 871 0760 350 840

Cauți un meșter bun pentru lucrarea ta?

Noi îți venim în ajutor, pentru că știm ce înseamnă să meargă treaba.
Am creat această platformă pentru a oferi beneficiarilor și prestatorilor posibilitatea de a colabora simplu, rapid și sigur.
Pentru a-ți realiza lucrarea, trebuie să te înscrii aici, iar șansele să-l găsești pe cel mai potrivit vor crește considerabil.

Publică GRATUIT o lucrare

6 motive să te înregistrezi acum

Găsești meseriași pentru lucrarea ta

Publici GRATUIT anunțul de lucrare oferind cât mai multe detalii pentru al ajuta pe prestator să ia o decizie corectă. Vei fi contactat de prestatorii înteresați de lucrarea ta.

Ai criterii de departajare

Poți analiza rezultatele obținute, portofoliul și documentele elocvente ale prestatorului pentru a te decide pe cine să alegi în cazul în care ai mai multe oferte.

Nu pierzi timpul

Primești email la fiecare interes exprimat pentru anunțul tău. Contactează-l pe prestatorul interesat și stabiliți toate detaliile. Alege-l pe cel mai potrivit de pe platformă.

Ai contract

După ce ai atribuit lucrarea listează contractul, specifică detaliile stabilite, semnează-l alături de prestator și începeți lucrările.

Ajuți pe toată lumea

După finalizarea lucrărilor evaluează cât mai onest lucrarea executată (7 click-uri) și astfel vi în sprijinul prestatoruli, dar și al viitorilor beneficiari. Dacă dorești poți poți scrie și câteva cuvinte pentru a susține evaluarea făcută.

Treci rapid la treabă

Fă-ți cont în 2 minute și știi exact unde să revii, de fiecare dată când ai o lucrare sau un proiect mai amplu de făcut.

547 prestatori în 24 domenii aşteaptă
cererea ta de ofertă și anunțul tău de lucrare!

Echipamente pentru persoane cu handicap motor

Echipamente pentru persoane cu handicap motor

Lifturi pentru scări, Mobilier ajustabil, Rampe de acces, Scaune rulante, Scutere pentru persoane cu handicap

Soluții de stocare / relocare

Soluții de stocare / relocare

Impachetare, Spați de depozitate, Transport marfă