România  hai@sameargatreaba.ro (+40) 373 747 871 (+40) 760 350 840

Cauți un meșter bun pentru lucrarea ta?


Noi îți venim în ajutor, pentru că știm ce înseamnă să meargă treaba.
Am creat această platformă pentru a oferi beneficiarilor și prestatorilor posibilitatea de a colabora simplu, rapid și sigur.
Pentru a-ți realiza lucrarea, trebuie să te înscrii aici, iar șansele să-l găsești pe cel mai potrivit vor crește considerabil.

Publică GRATUIT o lucrare

6 motive să te înregistrezi acum

Găsești meseriași pentru lucrarea ta

Publici GRATUIT anunțul de lucrare oferind cât mai multe detalii pentru al ajuta pe prestator să ia o decizie corectă. Vei fi contactat de prestatorii înteresați de lucrarea ta.

Ai criterii de departajare


Poți analiza rezultatele obținute, portofoliul și documentele elocvente ale prestatorului pentru a te decide pe cine să alegi în cazul în care ai mai multe oferte.

Nu pierzi timpul


Primești email la fiecare interes exprimat pentru anunțul tău. Contactează-l pe prestatorul interesat și stabiliți toate detaliile. Alege-l pe cel mai potrivit de pe platformă.

Ai contract

După ce ai atribuit lucrarea listează contractul, specifică detaliile stabilite, semnează-l alături de prestator și începeți lucrările.


Ajuți pe toată lumea

După finalizarea lucrărilor evaluează cât mai onest lucrarea executată (7 click-uri) și astfel vi în sprijinul prestatoruli, dar și al viitorilor beneficiari. Dacă dorești poți poți scrie și câteva cuvinte pentru a susține evaluarea făcută.

Treci rapid la treabă

Fă-ți cont în 2 minute și știi exact unde să revii, de fiecare dată când ai o lucrare sau un proiect mai amplu de făcut.