România  hai@sameargatreaba.ro (+40) 373 747 871 (+40) 760 350 840
  • 27 Jan 2020

Premiul a fost câștigat, trimis și ridicat de către câștigător

Cu scuzele de rigoare vă transmitem, ceva cam târziu ce-i drept și pe această cale câștigătorul tragerii la sorți cu premii BOSCH (radio de șantier, acumulator și încărcător). Câștigătorul concursului este dl.Bogdan DANESCU din București, înscris ca și prestator pe platforma www.sameargatreaba.ro cu numărul 13 în lista de participanți. Se pare că i-a purtat noroc. Acesta a primit premiul câștigat după o cam lungă așteptare (7 zile) din cauza vremii și a sărbatorilor de iarnă, în data de 3 ianuarie. Domnul Bogdan DĂESCU s-a declarat foarte mulțumit și placut surprins de premiul oferit și ne-a confirmat primirea coletului transmițându-ne următorul mesaj:
„Salut si La multi ani! Am primit ieri coletul. Totul este perfect, de la felul cum ati ambalat pachetul, pana la faptul ca mi-ati trimis si acumulator si incarcator. In Romania nu prea se practica treaba asta, mai ales cand este vorba de un cadou. Va multumesc frumos si va doresc un an in care "sa mearga treaba". Bogdan.”
Și noi la rândul nostru mulțumim tuturor celor înscriși în concurs și pe platforma noastră și sperăm să avem o colaborare cât mai îndelungată, iar de acum înainte „să meargă treaba” fără peripeții sau surprize neplăcute pentru ambele părți. Un an plin de realizări vă dorește echipa #sameargatreaba P.S. extragerea în direct o puteți urmari pe pagina noastră de Facebook aici https://www.facebook.com/sameargatreaba/videos/2539646649692340/UzpfSTczMDU5MTEyNDAwODExNzoxMDE2MTQxMDQ4Nzg2NDU1/

echipa #sameargatreaba