Publicat la 07.04.2020

Deoarece considerăm că meseria și experiența ar trebui certificare oficial vom căuta pentru #prestatorii noștrii firme care oferă astfel de servici de calificare și recalificare în special în domeniile promovate de noi. Vi le vom prezenta pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră pentru ca mai apoi după ce a-ți obținut certificatul sau calificarea să îl puteți atașa profilului dumneavoastră de prestator de pe platforma #sameargatreaba.
Prima colaborare și recomandare pe care o facem este OptimAD Calificări - Brașov pe care îi puteți găsi pentru a le studia oferta de cursuri pe care o pun la dispoziția dumneavoastră pe site-ul web aici: https://optimad-calificari.ro/ . Studiați oferta, înscrieți-vă, obțineți certificarea în meseria pe care o prestați iar apoi adăugați documentul la profilul dumneavoastră de prestator (Galerie documente) pentru a fi văzută de viitorii dumneavoastră clienți și ieși în evidență.

Mult succes!
echipa #sameargatreaba

Etichete: calificări, competențe, cursuri, prestatori, calificare, recalificare, certificări

Înapoi la noutăți

OptimAD Calificări și Să meargă treaba prima colaborare în domeniul serviciilor de calificare și recalificare pentru prestatorii noștrii