România  hai@sameargatreaba.ro (+40) 373 747 871 (+40) 760 350 840
Îmi este greu să aleg și am impresia că risipesc banii!
  • 21 Feb 2022

Îmi este greu să aleg și am impresia că risipesc banii!

Nu ne place risipa.
Și cred că nimănui nu îi place, iar când vine vorba de resursa cea mai limitată pe care o avem la dispoziție, timpul, atunci lucrurile devin și mai complicate. Când am conceput această platformă am încercat pe pielea noastră ambele ipostaze, atât cea de beneficiar, cât și cea de prestator. Un lucru deloc simplu. Vă asigurăm, fără vreo explicație anume, de cele mai multe ori priveam din partea prestatorului și a fost necesar să contrabalansăm funcționalitatea platformei și cu avantaje pentru beneficiar.

Cel mai clar avantaj pe care îl oferim beneficiarului este acela că pentru el totul este GRATUIT.
De la înscrierea pe platformă până la publicarea anunțului de lucrare. Și plănuim pe viitor așa să rămână lucrurile. Probabil că știți celebra expresie „Dacă primești ceva gratis – tu ești produsul” ( Yuval Noah Harari ). Majoritatea oamenilor nu recunosc să fie așa sau chiar ascund acest lucru. Noi ne alăturăm lui Yuval și dăm crezare celor spuse. Iar pentru aceia dintre voi care se lasă mai greu convinși, am creat platforma sameargatreaba.ro prin care vă oferim totul gratuit în schimbul unei fărâme din timpul vostru, pe care o putem transforma într-o reală INVESTIȚIE – timp câștigat pentru proiectele voastre.

Explicăm să îți fie și mai clar.
Totul este gratuit deoarece avem nevoie doar de timpul tău. Nu pentru noi în mod special. Pentru tine și pentru prestatorul care urmează să primească anunțul tău de lucrare. Pentru că așa cum am mai spus trebuie să fim echidistanți și să ne gândim la toți în egală măsură. Te decizi ce lucrare vrei să faci, apoi te oprești un pic mai mult la detalii pentru a putea oferi cât mai multe informații posibililor prestatori interesați. Măsori, numeri, calculezi etc. ... Toate detaliile oferite îl asigură pe viitorii prestatori că proiectul pe care îl propui spre analiză este unul serios. Că ți-ai făcut temele, ți-ai clarificat în minte ce vrei să faci, ai un buget realist estimat pentru această lucrare și ești deschis propunerilor venite din partea lor.

Știu... știu BUGETUL, cea mai mare provocare!
De unde să știi câți bani să aloci pentru lucrarea ta? Dacă pui prea puțini riști să nu fii luat în serios. Dacă pui prea mulți, te trezești că te ofertează toți. Îți este greu să alegi și ai impresia că risipești banii! Cum poți să-ți rezolvi această problemă fără PIERDERE, doar cu INVESTIȚIE? CERE OFERTĂ DE PREȚ direct din pagina ta de client. Cererea ta documentată ajută prestatorul să facă rapid un preț, iar modalitatea ingenioasă de a-ți răspunde în platformă nu risipește timpul nimănui.

Ce zici, te-am făcut curios? Rămâi pe fază și citește următorul articol pentru a descoperi următorul pas pe care-l poți face să reduci risipa banilor când vine vorba de lucrarea/proiectul tău.